Παρουσία της ΣΑΒΕ στις 17/03/22 στο Μέγαρο Αθηνών , στην παρουσίαση για το “νέο δάσος” στη Β. Εύβοια

Την Πέμπτη 17 Μάρτη μέλη της ΣΑΒΕ μαζί με συντρόφους και συντρόφισσες από την «Αυτόνομη Συνέλευση Εύβοιας» και τη «Συνέλευση για την Υπεράσπιση των Βουνών» βρεθήκαμε έξω από το μέγαρο μουσικής στην Αθήνα πριν την έναρξη της παρουσίασης «για το νέο δάσος» στη Β. Εύβοια. Η παρουσίαση ήταν υπό την ευθύνη της ΜΚΟ “διαζώματος” (ιδιοκτησίας Κ. Μπένου) και έγινε από τον πρόεδρο της επιτροπής ιδιωτών για την Ανασυγκρότηση της Β. Εύβοιας Σ. Μπένο, παρουσία κυβερνητικών στελεχών και παραγόντων. Κρεμάσαμε τα πανό μας και μοιράσαμε την εφημερίδας μας, στέλνοντας μηνύματα προς όλους τους ενδιαφερόμενους.

Στην παρουσίαση παραβρέθηκαν περίπου 100 άτομα, εκ των οποίων παραπάνω από τα μισά ήταν μέλη και συμπαραστάτες της κυβέρνησης, στελέχη των δήθεν ευεργετών μας και κλακαδόροι του Μπένου, που οργανωμένα χειροκροτούσαν μετά από κάθε αοριστολογία και υπόσχεση της επιτροπής. Η παρουσίαση δεν ανέφερε τίποτα ουσιαστικό, για το τι εννοεί η επιτροπή ιδιωτών του Κ. Μπένου ως «νέο δάσος» και αναλώθηκε στις υποσχέσεις και στα ευχολόγια. Θύμιζε προεκλογική συγκέντρωση, όπου οι πολιτευτάδες χορταίνουν με παχιά λόγια τα αυτιά των χειροκροτητών τους.

Η ΣΑΒΕ συνεχίζει να παρακολουθεί στενά τα πεπραγμένα της επιτροπής ιδιωτών και δεν πρόκειται να σιωπήσουμε στους αντικοινωνικούς και αντιπεριβαντολλογικούς σχεδιασμούς της.

Για την ΣΑΒΕ είναι ανεπιθύμητοι όσοι βλέπουν την καταστροφή μας ως ευκαιρία και δεν θα παραδώσουμε τον τόπο μας στον Μπένο και στους επενδυτές.

Ζητάμε να αποδοθούν ευθύνες από την εντολή μη κατάσβεσης της πυροσβεστικής.

Δεν ξεχνάμε δεν συγχωρούμε αυτούς που έκαψαν την Β. Εύβοια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *